Blok 30

Blok 30 is een van de nieuwste projecten van de Alliantie op Zeeburgereiland (Amsterdam Oost). Het gebouw ligt in het zuidoostelijk deel van de Sportheldenbuurt, op de hoek van de Kees Broekmanstraat en de Leo Hornstraat. In Blok 30 komen 64 sociale huurwoningen, verspreid over 6 verdiepingen. De meeste woningen hebben 3 kamers. Daarnaast zijn er een paar 2- en 4-kamerappartementen en twee 5-kamerwoningen, waaronder 1 rolstoelwoning. De woningen hebben een berging in de woning en op het binnenterrein is een gemeenschappelijke fietsenberging. De woningen op de begane grond hebben een terras en een kleine tuin; de woningen erboven zijn voorzien van een balkon. Blok 30 is rond de zomer van 2017 klaar.

Blok30.png

64 sociale huurwoningen
De Alliantie biedt verschillende soorten huurwoningen aan in Blok 30:

  • één 2-kamerwoning
  • 57 3-kamerwoningen
  • vier 4-kamerwoningen
  • één 5-kamerwoning
  • één rolstoelwoning

De oppervlaktes variëren van circa 54 m2 (2-kamerwoning) tot 79 m2 (4-kamerwoning). De 5-kamerwoning en de rolstoelwoning zijn respectievelijk 95 en 135 m2.

Toewijzing
Sociale huurwoningen zijn woningen met een huurprijs tot €710,68,-* per maand. Deze woningen zijn bestemd voor huishoudens met een bruto jaarinkomen tot €40.349,-*. Sociale huurwoningen worden toegewezen via Woningnet. Bent u nog niet ingeschreven bij Woningnet? Schrijf u dan snel in. Voor meer informatie: www.woningnet.nl.

Parkeren
Bewoners van sociale huurwoningen kunnen een vergunning voor parkeren op straat aanvragen bij de gemeente: https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeervergunning/

Nog geen bezichtigingen
Graag willen wij benadrukken dat het op dit moment niet mogelijk is om de woningen van binnen te bekijken. Het is niet toegestaan de bouwplaats te betreden i.v.m. uw veiligheid. U accepteert de woning vanaf de verhuurtekening en de informatie op deze projectpagina. Indien een woning aan u wordt toegewezen, wordt u na acceptatie en het tekenen van het huurcontract uitgenodigd om de woning in te meten. Dit zal ruim voor de sleuteloverdracht zijn.

Meer informatie
Hier vindt u meer informatie over de projecten van de Alliantie op Zeeburgereiland.
Bekijk hier meer informatie over Zeeburgereiland in het algemeen.

Opdrachtgever de Alliantie Amsterdam
Architect WINHOV Amsterdam
Aannemer BAM Amsterdam

Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden.

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken