Wooncoach

Zoekt u een kleinere woning omdat uw kinderen de deur uit zijn? Wordt traplopen of de tuin bijhouden voor u steeds vermoeiender? Of wilt u juist liever advies over hoe u langer zelfstandig kunt wonen in de woning die u nu heeft?

Uw leven verandert als u ouder wordt. Uw gezondheid kan achteruit gaan en misschien wordt uw inkomen wel minder. Als u nu nadenkt over hoe u straks wilt wonen, heeft u meer mogelijkheden. Nu kunt u in alle rust keuzes maken. Dat hoeft u niet alleen te doen, want u kunt een beroep doen op een van onze wooncoaches.

Hulp

De wooncoach komt thuis bij u op bezoek. Het gesprek is gratis en vrijblijvend. Omdat ieder mens uniek en elke situatie anders is, krijgt u van de wooncoach een persoonlijk advies.

Onze wooncoach kan u helpen bij en adviseren over:

  • het in kaart brengen en vervullen van uw woonwensen;
  • het inzichtelijk maken wat een verhuizing voor u kan betekenen, ook op financieel gebied;
  • uw inschrijving en profiel op Woningnet;
  • zoeken naar en reageren op geschikte woningen;
  • het vinden van instanties voor andere vragen, zoals hulp bij het onderhouden van de tuin, of een aanpassing in uw woning.

Niet in elke gemeente werken we met een wooncoach en de werkwijze kan verschillen. In het menu aan de linkerkant kunt u klikken op uw gemeente voor meer informatie.

Mevr. Mast Moddermanstraat 110_MG_9811 lowres.jpg

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken