Amersfoort

Veld W19 Vathorst

Nieuwbouw

Op deze locatie aan de Baak van Zierikzee 58 t/m 120 in Vathorst bouwt Heijmans voor de Alliantie een appartementengebouw in het sociale huursegment. Het betreft 32 driekamer appartementen in drie verschillende typen met een gemiddeld oppervlak van 65 m2.

Het gebouw ligt op de hoek van de Bergenboulevard en de Laakboulevard en krijgt een mooie uitstraling. De appartementen op de begane grond liggen hoger ten opzichte van de straat en hebben een eigen terras. De appartementen op de eerste en tweede verdieping hebben een balkon. Parkeren kunt u op eigen terrein, hiervoor zijn 21 parkeerplaatsen beschikbaar. De appartementen krijgen een galerij aan de achterkant van het gebouw, bereikbaar via de centrale hal met lift. De appartementen zijn gasloos en worden duurzaam verwarmd. Elk appartement krijgt een eigen warmtepompboiler voor de verwarming van het douche-/kraanwater en wordt verwarmd met elektrische radiatoren. Ook om het stroomverbruik te compenseren worden er ruim 200 zonnepanelen op het gebouw geplaatst.

De appartementen worden naar verwachting eind 2020 opgeleverd. Ruim voordat de appartementen klaar zijn, worden ze gepubliceerd op Woningnet.

191210 De Laak Vathorst impressie lage resolutie.jpg

 

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken