Stationslocatie Vathorst

We bouwen direct tegenover station Vathorst in de jongste wijk van Amersfoort.

Algemeen

 

Vathorst is de jongste wijk van Amersfoort en nog steeds in ontwikkeling. Deze locatie is het laatste gedeelte van het centrumgebied dat ontwikkeld wordt en ligt direct tegenover station Vathorst. Een prima centrale locatie, dus.

In Amersfoort is een groot tekort aan sociale huurwoningen en wij zijn dan ook heel blij dat wij met dit project bijdragen om dit tekort te verminderen. Wij bouwen op deze toplocatie maar liefst 61 twee-, drie- en vierkamerappartementen in de sociale huur, op een gewilde plek tegenover het station, naast het winkelcentrum Vathorst en vlakbij voorzieningen voor sport, theater en onderwijs. Dat mag zeker uniek worden genoemd. De woningen hebben gemiddeld 3 “eigen” zonnepanelen. En er zijn 20 tweekamerappartementen, 38 driekamerappartementen en 3 vierkamerappartementen. Alle appartementen hebben centrale verwarming en vloerverwarming en bijna alle appartementen hebben een eigen balkon (2 appartementen niet).
We hopen dat onze huurders hier jarenlang met veel plezier wonen! De oplevering staat gepland voor vierde kwartaal 2020.

Parkeren kan op eigen terrein; hiervoor zijn 57 parkeerplaatsen beschikbaar. Wie interesse heeft, kan een parkeerplaats huren.

 

Stationszijde,.jpg Metselwerk.jpg