Hogekwartier

Koopwoningen Hogekwartier

Nieuwbouw

Wonen in Hogekwartier is wonen met alles erop en eraan. Thuiskomen dus! En met thuis bedoelen we dat de woningen voldoen aan een gevoel van veiligheid, geborgenheid, vertrouwdheid en gemak.

Het woningaanbod in Hogekwartier is gevarieerd en er is dus volop keuze. Op deze pagina vindt u de informatie over de koopwoningen in deze wijk.

Castalia
Woontoren Castalia (veld 6) is prachtig gelegen aan het Valleikanaal. Met maar liefst 20 woonlagen een markant gebouw waarbij je, vooral op de hoger gelegen woonlagen, prachtig uitkijkt over binnenstad of richting het buitengebied. Onder de toren komt een parkeergarage waarin voor elk van de 101 appartementen een parkeerplaats is. Er wordt volledig gasloos gebouwd. De koopappartementen zijn gelegen op de 10e tot en met 19e verdieping. De appartementen op de begane grond tot en met de 9e verdieping worden te zijner tijd verhuurd in de vrije sector.
Hier vindt u alle informatie over de woningen.

Moke-Architecten-woningbouw-Hogeweg-visual-kanaal-2.jpg

Verdi
In de nieuwe stadwijk Hogekwartier in Amersfoort worden door de Alliantie en Trebbe diverse huur- en koopwoningen gerealiseerd. Trebbe ontwikkelt hier 58 koopwoningen in drie fasen. De eerste fase zal worden gerealiseerd onder de naam 'Verdi'.
Hier vindt u alle informatie over de woningen.

Artist impression middenvelden Trebbe.JPG

De Rondine
In de Rondine vind je 70 ruime drie- en vierkamerappartementen, elk met zijn eigen karakter en indeling. 
De auto parkeer je veilig in de gezamenlijke parkeerkelder. 
Hier vindt u alle informatie over de woningen.

DeRondine-achterzijde.jpg

 

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken