Eemnes Zuidpolder

Aan de zuidkant van Eemnes ligt Zuidpolder. Zuidpolder wordt gebouwd in het poldergebied dat aansluit op de bestaande bebouwing. Het karakter van het oorspronkelijke weidegebied is dorps wonen. Groen en ruimte staan centraal in Zuidpolder, waardoor het unieke landelijke karakter bewaard blijft. Een groot deel van de nieuwe wijk - die in totaal circa 500 woningen gaat beslaan - is al gebouwd. Hier zijn koopwoningen gerealiseerd.

Eemnes-Zuidpolder.jpg

Deze zomer zijn hier 19 appartementen en 12 eengezinswoningen op de sociale huurmarkt bijgekomen. De eengezinswoningen beschikken over een voor- en achtertuin en zijn geschikt voor gezinnen. Het parkeren vindt plaats op het parkeerterrein tussen de woningen. De woningen hebben 3 slaapkamers en een ruime zolder.

Van de appartementen beschikken er 6 over 2 kamers en 13 appartementen over 3 kamers. In het complex is een lift aanwezig. Het kleinschalige appartementencomplex is uitermate geschikt voor starters en voor ouderen.

De nieuwe woningen bevatten veel comfort en zijn energiezuinig. Op de woningen komen zonnepanelen te liggen die energie opwekken.

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken