Amersfoort

Dorpsplein Soesterberg

Nieuwbouw

In Soesterberg wordt momenteel flink gebouwd, zo ook aan het Dorpsplein. Daar komen 19 driekamer appartementen in het middensegment met een netto huur tussen de 900,- en 1.075,- euro per maand. Deze appartementen zijn duurzaam, volledig elektrisch en hebben zonnepanelen en een warmtepomp. Wonen anno 2021, klaar voor de toekomst!

Het Dorpsplein is het hart van Soesterberg vlakbij winkels en voorzieningen. In het gebied wordt volop gebouwd door Dura Vermeer, die ook dit project voor ons bouwt. Het gebouw heeft een lift en iedere woning heeft een eigen buitenruimte en berging. Er zijn diverse woningtypes waarbij oppervlaktes variëren van 78 tot 93 vierkante meter. De keuken heeft inbouwapparatuur.

Doelgroep: De woningen zijn bedoeld voor starters, doorstromers en senioren.
Planning: De bouw is gestart en geplande oplevering is laatste kwartaal 2021.

Verhuur
De woningen worden aangeboden via www.benopzoek.nl. Dit is de site waar alle vrije sector huur- en koopwoningen van de Alliantie worden aangeboden. Dit project wordt verhuurd door onze makelaar Majoor uit Soest: https://www.makelaarsmajoor.nl

Toewijzingscriteria:
- Gezamenlijk SV loon is minimaal 45 keer de kale huurprijs
- Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt eenmalig € 75,00 administratiekosten in rekening gebracht.
- Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen de regio. Binnen deze groep gaat een Alliantie-huurder voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
- Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Verhuurtekeningen
Klik hier om de verhuurtekeningen te bekijken.

Informatie over de woningen

Woonwijzer

Informatie warmtepomp