De Horsten

In de wijk Liendert staan de zes flats van de Horsten. Deze zes L-vormige flats zijn de afgelopen jaren opgeknapt. In de hoeken van de drie flats aan de Trekvogelweg en twee flats aan de kant van het Waterwingebied zijn nieuwbouwappartementen gerealiseerd. Per flatgebouw zijn er vijf appartementen bij, in totaal 25 sociale huurappartementen. Het zijn driekamerwoningen met een oppervlakte van ca. 60-80 m2. Alle woningen hebben een balkon over de volle breedte van de woning.

Ook bij de Arendshorst 'even nummers' komen vijf sociale huurappartementen. Net als de andere nieuwbouw bij de Horsten zijn dit driekamerwoningen. Waarvan één appartement met een oppervlakte van 80 m2 (woonoppervlakte 60 m2) en vier appartementen met een oppervlakte van 87m2 (woonoppervlakte van ca. 70 m2). Wat anders is bij deze appartementen, is dat ze volledig gasloos zijn. Warmte en warm water wordt geleverd via een pelletkachel.

In augustus 2019 worden de woningen geadverteerd op www.woningnet.nl. De oplevering van de woningen wordt verwacht in oktober 2019.

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken