Zandwierde Almere Haven

Zandwierde - 22 nieuwe appartementen van 80 m2

Zandwierde Almere Haven


In Zandwierde, op de plek waar vroeger de gymzaal was, komen 22 nieuwe appartementen. De appartementen worden ongeveer 80 m2 groot, verdeeld over vier verdiepingen. Een woongebouw aan het grasveld, dat past bij de eengezinswoningen en kleine appartementengebouwen die er al staan.

De woningen krijgen een netto huur van rond de € 900,- exclusief servicekosten. 

De woningen worden energiezuinig. Ze krijgen zonnepanelen en worden gasloos. Bijzonder: het gebouw is aangesloten op bodemwarmtepompen. Deze pompen halen warm water diep uit de grond, waarmee de woningen worden verwarmd.

Planning
In het najaar van 2020 is gestart met de bouw door bouwbedrijf Heijmans Huizen. Als alles volgens planning gaat, zijn de woningen eind 2021 klaar.

Bereiken van hoogste punt project Zandwierde.

Deze woningen worden aangeboden via www.benopzoek.nl. Dit is de site waar alle vrijesectorhuur- en koopwoningen van de Alliantie op staan. 

Team Verhuur van makelaardij Van der Linden uit Almere, regelt de verhuur. Ze zijn te bereiken op: verhuur@vanderlinden.nl 088-5330000.

Als je interesse hebt in deze woningen zijn er een paar voorwaarden:

  • Het gezamenlijk SV loon (Sociale Verzekeringsloon, dit staat op je loonstrook) is minimaal 45 keer de kale huurprijs;
  • Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie achterlaat in de regio. Alliantiehuurders hebben voorrang binnen deze groep;
  • Laat je een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen;
  • Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Bij het ondertekenen van de huurovereenkomst betaal je eenmalig €75,00 administratiekosten.