Op de plek van de vroegere gymzaal aan de Zandwierde komen 22 nieuwe appartementen van rond de 80 m2, verdeeld over vier woonlagen. Het gebouw ligt aan het grasveld en past bij de eengezinswoningen en kleine appartementengebouwen die er al staan.

Het zijn huurwoningen voor het middensegment, want daar is veel behoefte aan. De woningen hebben een netto huur rond de € 900,- exclusief servicekosten.

 

De woningen worden energiezuinig, voorzien van zonnepanelen en uiteraard opgeleverd zonder gasaansluiting. Bijzonder feitje: het gebouw is aangesloten op bodemwarmtepompen. Deze pompen halen warm water diep uit de grond, hiermee worden de woningen verwarmd.

Planning

In het najaar van 2020 is gestart met de bouw, door Heijmans Huizen. Conform de huidige planning zijn de woningen eind 2021 klaar.

De woningen worden aangeboden via www.benopzoek.nl. Dit is de site waar alle vrije sector huur- en koopwoningen van de Alliantie worden aangeboden. Dit project wordt door ons in de verhuur gebracht via Team Verhuur van makelaardij Van der Linden uit Almere.  E-mail: verhuur@vanderlinden.nl, telefoonnummer: 088-5330000.

Toewijzingscriteria:
- Gezamenlijk SV loon is minimaal 45 keer de kale huurprijs
- Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt eenmalig € 75,00 administratiekosten in rekening gebracht.
- Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurder voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
- Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Meer informatie over Haven Hart