Zandpoortveste

Zandpoort in Olympiakwartier West is de nieuwste wijk van Almere Poort. De wijk ligt tussen ‘Duin’ en het station van Almere Poort. Hier geniet je van het stadse wonen én van het glooiende duinlandschap in één. Zandpoort is overal dichtbij: strand, bos, winkels,  (sport)voorzieningen, het station van Almere Poort en de A6 liggen om de hoek. In Zandpoort is bewust omgaan met energie de standaard. In de wijk komen totaal 550 woningen, een gevarieerd aanbod van huur, koop en zelfbouw woningen.

De Alliantie is verantwoordelijk voor het deel van de sociale huurwoningen. In totaal realiseren wij hier 102 eengezinswoningen en 60 appartementen, verdeeld over verschillende deelprojecten.  

De woningen worden uitgevoerd in lichte steen, deze uitstraling past prachtig in het ‘duinachtige’ landschap. Er is veel aandacht voor energiezuinige maatregelen in de gehele wijk. 

Zandpoortveste: 23 appartementen voor senioren vanaf 55 jaar.

Zandpoortveste_1.jpg


Zandpoortveste: Hier komen in totaal 23 appartementen, onder te verdelen in 16 twee kamerappartementen en 7 driekamer appartementen voorzien van lift. Deze woningen zullen met voorrang toegewezen worden aan kandidaten vanaf 55 jaar. Er is een lift en cameratoezicht aanwezig. De woningen variëren in oppervlakte tussen 46 m2 en 79m2.

Locatie: Lisefort Linsenhoffstraat. Geplande oplevering: eind 2018.

De appartementen liggen in een woonwijk, in de nabijheid van het station. Maar in het begin is het nog wel een beetje pionieren. De wegen zijn nog niet definitief en wijzigen nog in de loop van der tijd. Wij wijzen deze appartementen toe met voorrang aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Maar het is zeker geen zorgcomplex met alle aanpassingen van dien. U dient dan ook nog wel zelfstandig te kunnen wonen. Mocht het onverhoopt niet lukken om de 23 appartementen uitsluitend te verhuren aan kandidaten van 55 jaar of ouder, dan kunnen wij uiteindelijk besluiten om ook jongere kandidaten toe te laten.

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken