Zandpoort

De woningen worden aangeboden via www.woningnet.nl. Om te kunnen reageren op sociale huurwoningen, moet u hier ingeschreven staan als woningzoekende. Wanneer de woningen te huur worden aangeboden, vermelden we dat hier. Vanaf 18 januari 2018 worden de woningen gefaseerd geadverteerd. Houdt u de site van Woningnet dus goed in de gaten.  De huurprijzen van de woningen vindt u in de advertenties op Woningnet.

Eengezinswoningen

1. Goedhuur
We bouwen 58 Goedhuur eengezinswoningen, in twee varianten.

  • 30 woningen van de ‘kleine’ variant: driekamer eengezinswoningen met twee slaapkamers. Woonoppervlak circa 80-85 m2. Deze woningen komen op de Jesse Owensstraat en Léon Huybrechtsstraat. Oplevering vanaf mei 2018.
  • 28 woningen van de ‘grote’ variant: vierkamer eengezinswoning met drie slaapkamers en vaste trap naar (onbenoemde) zolderruimte. Woonoppervlak circa 105-110m2. Deze woningen komen aan de Mildred Didriksonstraat en Abebe Bekilastraat. Geplande oplevering mei 2018.
Goedhuur.jpg


2. Zomerspelen
44 vierkamer eengezinswoningen met drie slaapkamers en (onbenoemde) zolderruimte met vaste trap. Woonoppervlak circa 105-110m2. Woningen komen aan de Zomerspelenstraat en de Jacques Lebrunstraat. Verwachte oplevering 3e kwartaal 2018.

Appartementen

1. Zandpoort Veste (H2R4)
Hier komen in totaal 23 appartementen, onder te verdelen in 16 twee kamerappartementen en 7 driekamer appartementen voorzien van lift. Deze woningen zullen met voorrang toegewezen worden aan kandidaten vanaf 55 jaar. Locatie: Lisefort Linsenhoffstraat. Geplande oplevering: eind 2018.

Zandpoort2.PNG


2. Stationslocatie
Aan het stationsplein zullen wij circa 37 appartementen met lift realiseren. Momenteel zijn wij nog bezig met de planvorming. Zodra er meer te melden is, zullen wij dat melden op deze site.

Voor een totaal overzicht van zowel huur als koop, verwijzen wij u graag door naar de site: https://www.zandpoort.nl/.

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken