Zandpoort

Zandpoort in Olympiakwartier West is de nieuwste wijk van Almere Poort. De wijk ligt tussen ‘Duin’ en het station van Almere Poort. Hier geniet je van het stadse wonen én van het glooiende duinlandschap in één. Zandpoort is overal dichtbij: strand, bos, winkels, (sport)voorzieningen, het station van Almere Poort en de A6 liggen om de hoek. In Zandpoort is bewust omgaan met energie de standaard. Zo zijn de woningen energie neutraal en voorzien van zonnepanelen. In de wijk komen totaal 550 woningen, een gevarieerd aanbod van huur, koop en zelfbouw woningen.

De Alliantie is verantwoordelijk voor het deel van de sociale huurwoningen. In totaal realiseren wij hier 102 eengezinswoningen en 60 appartementen, verdeeld over verschillende deelprojecten.

Alle eengezinswoningen worden uitgevoerd in lichte steen, deze uitstraling past prachtig in het ‘duinachtige’ landschap. De woningen zijn energie neutraal, door de toepassing van zonnepanelen. De zonnepanelen worden bevestigd aan de zonzijde, om zo het hoogste rendement te behalen. Afhankelijk van de ligging van de woning, zal dit aan de voor- of achterzijde van de woning zijn.

Zandpoort3.jpg

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken