‘Zandpoort Noord’ in Almere Poort

De komende jaren wordt het stationsgebied in Almere Poort ‘afgebouwd’. Aan de Noordzijde van het stationsplein komt een nieuw appartementengebouw met 40 vrije sector huurappartementen. In de straten in de nabije omgeving van het stationsplein komen nog eens 58 eengezinswoningen in de vrije sector.

Met de trein ben je binnen 7 minuten in Almere Stad en in 25 minuten op Amsterdam Centraal. Ook de A6 is binnen enkele minuten bereikbaar met de auto, kortom een top locatie.

Appartementen: Er komen in 40 ruime driekamer appartementen verdeeld over vijf woonlagen. Het gebouw is voorzien van een lift. Iedere woning heeft een balkon aan het levendige stationsplein. Indicatieve huurprijsniveaus zullen liggen tussen de € 850,- en € 1.050,-. Voor starters, doorstromers en regulier woningzoekenden.

Planning: Startbouw 2e kwartaal 2020 en geplande oplevering: 3e kwartaal 2021

Eengezinswoningen: Er komen 58 eengezinswoningen van 115 m2 verdeeld over diverse woonblokken in verschillende straten nabij het stationsplein. De woningen worden verhuurd in de vrije sector met indicatieve huren vanaf € 1.000,- per maand.

Planning: Startbouw 1e kwartaal 2020 en geplande oplevering in fases vanaf 4e kwartaal 2020.

Aannemer : Dura Vermeer

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken