Stationslocatie ‘Olympia-Veste’ Almere Poort

De Stationslocatie ‘Olympia-Veste’ in Almere Poort wordt een nieuw beeldbepalend gebouw aan de zuidelijke pleinwand van het stationsplein in Almere Poort.

Naast het station van Almere Poort komen 40 sociale huurappartementen in een eigentijds gebouw. Hier geniet je van het stadse wonen met alle voorzieningen in de nabije omgeving. Met de trein ben je binnen 7 minuten in Almere Stad en in 25 minuten op Amsterdam Centraal. Ook de A6 is binnen enkele minuten bereikbaar met de auto, kortom een top locatie.

Er komen in 40 appartementen verdeeld over vijf woonlagen, waarvan 16 twee kamerwoningen en 24 drie kamerwoningen. Er is een lift, gemeenschappelijke fietsenberging en cameratoezicht aanwezig. Tevens heeft iedere woning een buitenruimte aan de verbrede galerij.

De woningen zijn bedoeld voor starters, doorstromers en regulier woningzoekenden. De oppervlaktes variëren: de tweekamer starters appartementen zijn 52 m2 en de driekamer appartementen variëren tussen de 61 m2 en 66 m2.

Parkeren: Indien u een auto heeft, kunt u parkeren op de openbare parkeerplaatsen die de gemeente zal aanleggen net achter het gebouw.

Planning:
Startbouw 1e kwartaal 2020 en geplande oplevering: 2e kwartaal 2021
Aannemer : Friso Bouw Almere Architect : Jan Dittmar

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken