Molenwiek

Molenwiek in Almere Buiten

Deze woningen zijn geadverteerd. U kunt niet meer op deze woningen reageren.

De Molenwiek in Almere Buiten wordt een nieuw beeldbepalend gebouw aan de rand van het Centrum op de locatie van het voormalige gezondheidscentrum de Molenwiek.

Hier geniet je van het stadse wonen dichtbij alle voorzieningen en winkels in het centrum van Almere Buiten. Het station van Almere Buiten is op loopafstand. Er komen in 76 appartementen voorzien van lift en balkon. 73 x drie kamer appartementen, 2 x twee kamer appartementen en 1 éénkamerwoning. Verdeeld over 10 woonlagen, het gebouw zal circa 30 meter hoog worden.

Circa de helft van de appartementen zullen we toewijzen aan kandidaten vanaf 55 jaar. Wij wijzen deze appartementen toe met voorrang aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Maar het is zeker geen zorgcomplex met alle aanpassingen van dien. U dient dan ook nog wel zelfstandig te kunnen wonen. Er is een lift en cameratoezicht aanwezig. De woningen hebben een oppervlak van circa 65m2.

Ook willen wij voorrang geven aan huurders uit de Molenbuurt, om zo de doorstroom te bevorderen. Verder zullen wij een deel van de woningen toewijzen aan een zorgpartij. De overige appartementen worden geadverteerd voor regulier woningzoekenden.

Parkeren: Indien u een auto heeft, kunt u een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente. Bewoners komen in aanmerking voor een bewonersvergunning. De kosten van een parkeervergunning zijn op dit moment € 154,10 per jaar. Bezoekers kunnen op straat of in de parkeergarage parkeren voor maximaal € 2,- per dag. Parkeerkosten staan los van het huren van een appartement en zijn voor uw eigen rekening.

Planning:

Startbouw 1e kwartaal 2019
Geplande oplevering: 1e kwartaal 2020

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken