H2RNoorwegenkade

De Alliantie bouwt 46 appartementen aan de Noorwegenkade te Almere Poort. Het betreft woningen met een woonkamer, 1 of 2 slaapkamers, open keuken, toilet, badkamer, interne en externe berging en een balkon. De afwerking en aanvullende informatie staat vermeld in onderstaand overzicht. Er zijn meerdere types woningen. De appartementen zijn gesitueerd in 2 appartementenblokken van ieder 23 woningen.

Noorwegenkade.jpg

In de nabijheid van het project komt een Oranjehuis, een huis waar tijdelijke huisvesting wordt geboden aan vrouwen. Verder is er in de nabijheid een klein winkelcentrum en is er een bushalte voor de deur. Almere Poort is een van de laatst gerealiseerde wijken van Almere. Ook op dit moment wordt er nog volop gebouwd. Almere Poort ligt dicht bij de uitvalsweg A6, de jachthaven Marina Muiderzand en het strand. Het NS-station Almere Poort en de voorzieningen van Almere Poort liggen op fietsafstand.
De woningen zullen worden geadverteerd op: woningadvertenties op www.woningnetalmere.nl. Houd deze site dus in de gaten! De huurprijzen zullen daar worden vermeld.

Om te kunnen reageren op de woningen moet u geregistreerd staan als woningzoekende. Op deze projectpagina vindt u de voorwaarden om voor deze woningen in aanmerking te komen. Graag willen wij benadrukken dat het op dit moment niet mogelijk is om de woningen van binnen te bekijken. Het is niet toegestaan de bouwplaats te betreden i.v.m. uw veiligheid. U accepteert de woning vanaf de verhuurtekening en de informatie op deze projectpagina. Indien een woning aan u wordt toegewezen, wordt u na acceptatie en het tekenen van het huurcontract uitgenodigd om de woning in te meten. Dit zal ruim voor de sleuteloverdracht zijn.

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken