Duin

In het tweede kwartaal van 2018 gaat de Alliantie 20 nieuwbouw eengezinswoningen (Fase 1) in Almere Poort opleveren. Ze liggen in het prachtige “Duin”. Er wordt momenteel hard gewerkt om deze nieuwbouw aan de Duinmeersraat te realiseren. Deze nieuwe wijk in een uniek Duinlandschap ligt aan het IJmeer, vlakbij de jachthaven, uitvalsweg A6 en het strand. Het NS-station Almere Poort en de voorzieningen van Almere Poort liggen op fietsafstand. Vanuit Almere Poort is een busverbinding met het centrum (stad). Parkeren kan in de nabijheid van de woning, er zijn geen vaste parkeerplekken. Deze woningen zijn inmiddels verhuurd.

Fase 2 van dit project bestaat uit nog acht eengezinswoningen, deze worden in het 3e kwartaal van 2018 geadverteerd en in het 4e kwartaal van 2018/ 1e kwartaal 2019 opgeleverd. De woningen worden geadverteerd op www.woningnetalmere.nl. Om te kunnen reageren op de woningen moet u geregistreerd staan als woningzoekende. De overige voorwaarden zullen vermeld in de advertentie op woningnet.

Graag willen wij benadrukken dat het op dit moment niet mogelijk is om de woningen van binnen te bekijken. Het is niet toegestaan de bouwplaats te betreden i.v.m. uw veiligheid. U accepteert de woning vanaf de verhuurtekening en de informatie op deze projectpagina. Indien een woning aan u wordt toegewezen, wordt u na acceptatie en het tekenen van het huurcontract uitgenodigd om de woning in te meten.

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken