Duin

In het eerste kwartaal van 2017 gaat de Alliantie 48 nieuwbouw appartementen in Almere Poort opleveren. Ze liggen in het prachtige “Duin” (Toren C). Er wordt momenteel hard gewerkt om deze nieuwbouw aan de Zeeduinweg te realiseren. Deze nieuwe wijk in een uniek Duinlandschap ligt aan het IJmeer, vlakbij de jachthaven, uitvalsweg A6 en het strand. Het NS-station Almere Poort en de voorzieningen van Almere Poort liggen op fietsafstand. Vanuit Almere Poort is een busverbinding met het centrum (stad).

Het betreft 2 typen woningen (Type 1 en 2), die ook gespiegeld zijn. Van alle woningen vindt u een verhuurtekening op deze projectpagina. De grootte en ligging van de balkons kunnen per type wel verschillen. Let hier goed op bij het maken van uw keuze.!

Van de 48 woningen hebben 24 woningen een vaste parkeerplaats toegewezen gekregen in de parkeergarage. De huurders van de overige woningen en de bezoekers kunnen in de toekomst parkeren in de nog te bouwen parkeergarage van toren D/E (betaald parkeren).

Duin_Almere_AI.jpg

Als u een woning toegewezen heeft gekregen kunt u aangeven of u in aanmerking wilt komen voor een vaste parkeerplek in de parkeergarage. De parkeerplek kost € 20,- per maand, de servicekosten bedragen €6,- per maand. In eerste instantie mag per huishouden één parkeerplek worden afgenomen. Mocht er meer animo zijn dan er parkeerplekken beschikbaar zijn, dan zal er worden geloot. Blijkt in praktijk dat niet alle parkeerplekken worden afgenomen dan kunnen bewoners naast hun plek aanspraak maken op een extra parkeerplek. De 24 toegewezen plekken in de parkeergarage bevinden zich op verdieping -2. Vanaf deze parkeerplekken kunt u via de trap de lift naar de appartementen van toren C bereiken (lift gaat tot -1).

De woningen zullen worden geadverteerd op: woningadvertenties op www.woningnetalmere.nl. Houd deze site dus in de gaten!

Om te kunnen reageren op de woningen moet u geregistreerd staan als woningzoekende. Op deze projectpagina vindt u de voorwaarden om voor deze woningen in aanmerking te komen.

Graag willen wij benadrukken dat het op dit moment niet mogelijk is om de woningen van binnen te bekijken. Het is niet toegestaan de bouwplaats te betreden i.v.m. uw veiligheid. U accepteert de woning vanaf de verhuurtekening en de informatie op deze projectpagina. Indien een woning aan u wordt toegewezen, wordt u na acceptatie en het tekenen van het huurcontract uitgenodigd om de woning in te meten. Dit zal ruim voor de sleuteloverdracht zijn.

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken