Discushof

Project Discushof, is het nieuwbouwproject van 40 appartementen in het Fanny Blankers Koenpark. Tussen de bestaande woningen en de bosrand, komen 40 twee en driekamerappartementen. FBK park ligt in de wijk: Tussen de Vaarten in Almere Stad.

discuslaan plaatje 1.PNG

De afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid.

Locatie
Op de hoek van de Discuslaan en Tienkamppad, tegen over de OPDC  school,   wordt momenteel gebouwd aan het project ‘Discushof’. Het plan omvat 40 sociale huurwoningen. Onderverdeeld in: 16 tweekamer en 24 driekamer appartementen. De appartementen zijn verdeeld over diverse gebouwen die aan elkaar verbonden worden door galerijen en loopbruggen. De woningen zijn voor starters en doorstromers in verschillende leeftijdscategorieën, zodat er een goede mix bewoners ontstaat die op een mooie plek met elkaar willen wonen.

Er zijn diverse woningtypes met verschillende woonoppervlaktes, variërend van een tweekamer appartement van circa 60 m2 tot een driekamer appartement van circa 77 m2 . Alle woningen hebben een balkon of terras. 

De Alliantie is voor de appartementen op zoek naar huurders die zich, ieder vanuit een eigen achtergrond en komaf, gezamenlijk willen inzetten voor een prettige omgeving om in te wonen en te leven. Om de onderlinge contacten vorm te geven, zal er een bewonerspanel worden opgericht. Het bewonerspanel zal regelmatig contact hebben met een vertegenwoordiger van de Alliantie.

Meer informatie over de woningen vindt u onder de tab Downloads (zodra beschikbaar) op deze projectpagina.

April 2019 verschijnen de woningadvertenties op: www.woningnet.nl. De geplande oplevering is voor de zomer van 2019. Om te kunnen reageren dient u bij Woningnet ingeschreven te staan als woningzoekende in Almere.

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken