De Zoetelaar

Van 10.000 m2 leegstaande kantoorruimte naar 94 eigentijdse appartementen: vanuit onze duurzaamheidsgedachte geven wij gebouwen graag een tweede leven. De metamorfose is achter de gevels in volle gang en we verwachten vanaf mei de woningen op te kunnen leveren. De 94 sociale huurwoningen liggen boven de winkels van de Zoetelaarpassage in het stadshart van Almere dichtbij alle centrumvoorzieningen. De appartementen zijn bedoeld voor starters (zoals jongeren, studenten en statushouders), regulier woningzoekenden, doorstromers en kandidaten vanaf 55 jaar. De woningen vallen allen in de sociale huursector.

De appartementen worden conform de huidige planning in februari geadverteerd op Woningnet en in mei 2018 opgeleverd. Het project bestaat uit 94 woningen, verdeeld over twee verdiepingen en toegankelijk via vier trappenhuizen voorzien van een lift. Het zijn voornamelijk twee kamerappartementen (85 stuks) in verschillende types, zo varieert de woonoppervlak tussen de 40 en 80 m2. Er zijn slechts negen driekamer appartementen van 80m2. Meer informatie over de woningen vindt u onder de tab woningen op deze projectpagina.

De Alliantie is voor deze appartementen op zoek naar huurders die zich, ieder vanuit een eigen achtergrond en komaf, gezamenlijk willen inzetten voor een prettige omgeving om in te wonen en te leven. Samenleven met verschillende groepen mensen levert bijzondere contacten op. Om de onderlinge contacten vorm te geven, zal er een bewonerspanel worden opgericht. Het bewonerspanel zal regelmatig contact hebben met een vertegenwoordiger van de Alliantie.

Zoetelaar_Galerij.jpg

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken