De Nederlanden

De Nederlanden is een nieuwbouwproject in Europakwartier West in Almere Poort. Deze wijk heeft een mix aan koop- en huurwoningen, zowel eengezinswoningen als appartementen. In het Europakwartier wordt nog volop gebouwd. Zo ook aan het project in de Nederlandstraat 101 t/m 179. Het project wordt, conform de huidige planning, in februari 2018 opgeleverd. Het project bestaat uit veertig(40) tweekamerwoningen verdeeld over twee (naast elkaar gelegen) gebouwen. De gebouwen zijn beiden voorzien van een lift. Ze vallen allen in de sociale huursector en zijn vooral bedoeld voor starters op de woningmarkt. Een klein aantal appartementen wordt gereserveerd voor statushouders.

De_Nederlanden_AI.jpg

De Alliantie is voor deze appartementen op zoek naar huurders die zich, ieder vanuit een eigen achtergrond en komaf, gezamenlijk willen inzetten voor een prettige omgeving om in te wonen en te leven. Samenleven met verschillende groepen mensen levert bijzondere contacten op. Om de onderlinge contacten vorm te geven, zal er een bewonerspanel worden opgericht. Het bewonerspanel zal regelmatig contact hebben met een vertegenwoordiger van de Alliantie.

Het zijn allemaal twee kamerappartementen met één slaapkamer. Wel zijn er diverse types, zo varieert de woonoppervlak tussen de 39 en 56 m2. Meer informatie over de woningen vindt u onder de tab Downloads op deze projectpagina.

Alle woningen zijn inmiddels toegewezen.

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken