Over de Alliantie

Nieuws

 • 22-11-2018

  Ouderen pionieren in jongste wijk Almere

  De komende tijd wordt er nog flink gebouwd in Zandpoort in Almere Poort. Tegelijkertijd vinden de nieuwe bewoners een voor een hun plek in de jongste wijk van de stad. Nu is het de beurt aan de 55-plussers die in de 23 appartementen van Zandpoortveste gaan wonen.

  Lees meer
 • 19-11-2018

  Wooncoach nu ook van start in Hilversum

  Woningcorporaties Het Gooi en Omstreken, Dudok Wonen en de Alliantie, de huurdersorganisaties en de gemeente Hilversum werken samen in het project wooncoach Hilversum.

  Lees meer
 • 08-11-2018

  Wij vragen naar uw contactgegevens

  Wij hebben niet van al onze klanten de juiste contactgegevens. Daarom kan het zijn dat u een brief van ons ontvangt met het verzoek om uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer aan ons door te geven. Ook kan het zijn dat u gebeld wordt door het bedrijf KISS in opdracht van ons met de vraag om uw e-mailadres door te geven.

  Lees meer
 • 21-10-2018

  Hoogste punt nieuwbouw woonwijk Lucent behaald

  Donderdag 18 oktober werd de vlag in top gehesen op het hoogste punt van de nieuwbouw op het Lucent terrein. Koert Terhürne, directeur van Dura Vermeer en Joan van der Burgt, directeur van de Alliantie plaatsten de vlaggen op de dakopbouw van de liftmachinekamer van de hoogste woontoren van 7 woonlagen, met 42 sociale huur appartementen. Met het bereiken van dit hoogte punt ligt de bouw mooi op schema, dat is te danken aan de goede en prettige samenwerking tussen de partijen.

  Lees meer
 • 19-10-2018

  Project Wooncoach Huizen gecontinueerd

  De wooncoaches van de Alliantie hebben inmiddels meer dan 80 huishoudens in de gemeente Huizen bezocht en nog steeds is de belangstelling groot. Door de grote belangstelling, positieve resultaten en tevreden bewoners hebben de Alliantie en de gemeente Huizen besloten het project te continueren. Na het succes in de wijken Oude Dorp de Zuid en de Zeeheldenbuurt bezoeken de wooncoaches ook belangstellenden 65-plussers in andere wijken in Huizen. Omdat het merendeel van de verhuisde 65+ bewoners (10 verhuizingen in totaal) ook zonder voorrang had kunnen verhuizen, komt dat te vervallen bij de voortzetting van het project.

  Lees meer
 • 18-10-2018

  Bouw Rondine & Cadenza officieel gestart

  Donderdag 11 oktober gaven wethouder Menno Tigelaar (gemeente Amersfoort), directeur projectontwikkeling Jan van Barneveld (de Alliantie), directeur Gert van Uffelen (Lithos bouw & ontwikkeling) en toekomstige bewoners, het feestelijke startsein voor een voorspoedige bouw van de nieuwe woontorens De Rondine en Cadenza in Hogekwartier, Amersfoort. Zij deden dat door samen reuzeballonnen vol confetti door te prikken. Ook de toekomstige bewoners waren in grote getale aanwezig, om dit speciale moment met elkaar te vieren en hun nieuwe buren te ontmoeten.

  Lees meer
 • 15-10-2018

  Anne Oosterbaan nieuwe directeur regio Gooi en Vechtstreek

  Anne Oosterbaan wordt de nieuwe directeur van de Alliantie regio Gooi en Vechtstreek. Anne volgt Joan van der Burgt op, die per 1 januari aanstaande directeur in de regio Amersfoort wordt.

  Lees meer
 • 15-10-2018

  Wouter Reimerink nieuwe directeur VvE-diensten

  Wouter Reimerink wordt de nieuwe directeur van de Alliantie VvE-diensten. Hij volgt Maartje Brans op, die de overstap maakte naar het bedrijfsonderdeel Vastgoedonderhoud van de Alliantie.

  Lees meer