2018

Wij vragen naar uw contactgegevens

Wij hebben niet van al onze klanten de juiste contactgegevens. Daarom kan het zijn dat u een brief van ons ontvangt met het verzoek om uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer aan ons door te geven. Ook kan het zijn dat u gebeld wordt door het bedrijf KISS in opdracht van ons met de vraag om uw e-mailadres door te geven. Hieronder leest u meer hierover.

Hebben wij van u geen e-mailadres? Dan belt het bedrijf KISS namens de Alliantie om uw e-mailadres te vragen. Hebben wij van u geen e-mailadres, maar ook geen mobiel telefoonnummer? Dan krijgt u een brief met het verzoek uw gegevens door te geven. In de brief leest u hoe u dit doorgeeft. Hieronder vindt u veel gestelde vragen hierover.

Waarom heeft de Alliantie deze contactgegevens van mij nodig?
Wij hebben deze gegevens van u nodig om de volgende redenen:

  • In het geval van een calamiteit willen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.
  • Vanwege het milieu willen wij minder papier gebruiken. Waar het kan, willen wij digitaal contact met u hebben.
  • Met uw e-mailadres kunnen wij zorgen dat u toegang krijgt tot ‘Mijn Alliantie’ op www.de-alliantie.nl of in de Mijn Alliantie app. Hiermee kunt u makkelijker, sneller en beter met ons communiceren en kunnen wij u beter van dienst zijn. Zo kunt u zelf een vakman inplannen, uw huur betalen, een betalingsregeling aanvragen, een storing doorgeven of uw huur opzeggen.

Wanneer word ik gebeld?
In de periode tussen 12 november en 31 december kan u tussen 8.30 uur in de ochtend en 20.30 in de avond gebeld worden. Ook op zaterdag.

Klopt het dat KISS namens de Alliantie belt?
Ja dat klopt. U wordt gebeld door KISS namens de Alliantie. KISS is een bedrijf dat ervaring en expertise heeft bij het opvragen van contactgegevens. Het is een betrouwbare partner waar we al eerder mee samenwerkten. Wij hebben zelf niet de capaciteit om zoveel huurders te bellen. Uiteraard houdt KISS zich aan de privacyregels.

Wanneer ontvang ik een brief?
Als we u geen e-mailadres en geen mobiel telefoonnummer hebben, ontvangt u een brief. In die brief leest u op welke manier u uw e-mailadres en telefoonnummer aan ons doorgeeft.

Hoe maak ik kans op een iPad?
Alle huurders die in de periode van 12 november en 31 december hun e-mailadres aan ons doorgeven, maken kans op één van de drie iPads die de Alliantie verloot. De voorwaarden voor deze verloting vindt u hier.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!