2018

Anne Oosterbaan nieuwe directeur regio Gooi en Vechtstreek

Anne Oosterbaan wordt de nieuwe directeur van de Alliantie regio Gooi en Vechtstreek. Anne volgt Joan van der Burgt op, die per 1 januari aanstaande directeur in de regio Amersfoort wordt.

Anne (1985) studeerde Sociologie en Bestuurskunde en begon daarna bij de Alliantie als trainee. Vanaf 2011 was ze achtereenvolgens gebiedscoördinator, teamleider gebiedsbeheer en senior gebiedscoördinator bij de Alliantie Amsterdam. In april 2016 werd zij benoemd tot manager Wonen bij de regio Amsterdam/Almere.

“Het is een eer om als directeur van de regio Gooi en Vechtstreek aan de slag te mogen", aldus Anne. "Ik ben trots op ons werk en ga me ook in deze nieuwe rol sterk maken voor de doelen van de Alliantie. Daarbij geloof ik in het belang van vitale huurders en medewerkers, in samenwerken en in lef. Ik heb er vooral heel veel zin in!”

De Alliantie is blij met de komst van Anne naar de regio Gooi en vechtstreek en heeft er alle vertrouwen in dat zij de komende jaren samen met haar collega's in de regio de uitdagingen die voorliggen tot een succes zal brengen.  Wij wensen haar veel plezier en succes daarbij!