2017

Maud Hoezen nieuwe directeur Financiën en Bedrijfsvoering

Maud Hoezen is met ingang van 1 augustus 2017 statutair directeur Financiën en Bedrijfsvoering bij de Alliantie. Samen met de voorzitter statutaire directie, Rob Haans, en drie regiodirecteuren vormt zij het directieteam van de Alliantie. Maud heeft een mooie staat van dienst in de corporatiewereld. De Alliantie is blij met haar komst en verheugt zich op haar deskundige inbreng.  

Maud Hoezen (1976) heeft ruime ervaring in de corporatiesector. Zij is sinds 2012 bestuurder bij Mitros, een woningcorporatie die actief is in Utrecht en Nieuwegein. Daarvoor werkte ze ook bij Mitros als Manager Financiën & Control. Maud heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is Register Controller. Zij is getrouwd, heeft een zoontje en woont in Amsterdam.   

Met Maud Hoezen haalt de Alliantie een ambitieuze directeur in huis met een onafhankelijke, deskundige blik. Zij combineert haar hart voor de maatschappelijke opgave met bedrijfseconomische kennis en ervaring. Daarnaast heeft ze grote affiniteit met de verbetering en digitalisering van de dienstverlening. Ze wordt daarbij gedreven door de wens om in samenwerking met anderen complexe doelen te realiseren. 

Maud Hoezen: “De Alliantie is een ambitieuze corporatie die van meerwaarde wil zijn voor haar huurders en die zichzelf voortdurend uitdaagt om het beste te bereiken op onderwerpen als beschikbaarheid van betaalbare woningen, kwaliteit, duurzaamheid en aantrekkelijke buurten. Dat past bij mij! Ik heb veel zin om bij de Alliantie aan de slag te gaan.”