2017

Bewoners De Admiraal/Rotonde 14 in Vathorst ontvangen huissleutel

De oplevering van de 21 sociale huurwoningen van het project De Admiraal/Rotonde 14 in Vathorst (Amersfoort) is in volle gang. Mevrouw Los en de heer Schreuder namen hun huissleutel in ontvangst uit handen van Alliantie medewerker Cathrin Janssen. Ze zijn blij om hun nieuwe woning te betrekken en hier hun thuis van te maken! ‘Dit is voor ons een nieuw begin. We hebben onze woning verkocht en verheugen ons om in deze mooie woning te gaan wonen’, aldus mevrouw Los.

Het project
De Admiraal/Rotonde 14 wordt gekenmerkt door een opvallende architectuur van O.N.X. architecten bna uit Hoofddorp. Het gebouw is ovaalvormig, wordt omsloten door een verdiepte gemeenschappelijke tuin en ligt aan de achterzijde aan een brede vaart. Daarnaast bevindt de plek zich dichtbij snelwegen en het winkelcentrum Vathorst. Een prima plek om te wonen.

Bewoners_Admiraal-Rotonde.jpg

Het complex is door de Alliantie in 2016 aangekocht. In opdracht van de Alliantie heeft Schoonderbeek Bouw het project gebouwd. Door de oplevering draagt de Alliantie bij aan de wens van de gemeente Amersfoort om in Vathorst 150 extra huurwoningen te realiseren.