2016

Winnaars van de iPad-actie bekend

Mevrouw Buijert-Veldhuizen uit Amersfoort, de heer Jonges uit Amsterdam en mevrouw Van Dam uit Amsterdam zijn de gelukkige winnaars van de iPad-actie. We feliciteren deze prijswinnaars van harte! De notaris trok hun namen afgelopen vrijdag uit 40.000 huurders die hun gegevens hadden gecontroleerd en aangevuld.

Veel mensen regelen hun zaken graag online. Dat kunnen huurders van de Alliantie straks ook via onze website: een afspraak maken met een vakman, storingen doorgeven en hun huurbetalingen checken. Voor mensen die liever met een tablet of smartphone werken, hebben we straks een handige app.

Om de app te kunnen gebruiken, is een emailadres en/of mobiel telefoonnummer nodig. De afgelopen maanden hebben we daarom al onze huurders verzocht om hun gegevens aan ons door te geven. Er is massaal gereageerd op onze oproep: bijna 40.000 huurders hebben de juiste gegevens aan ons doorgegeven. Al deze mensen maakten kans op het winnen van een gratis iPad.

Voorwaarden voor de iPad-actie

Alleen huurders die de volledige gegevens hadden verstrekt, konden deelnemen aan de loting. Hiervoor moesten zij de volgende gegevens aan de Alliantie hebben verstrekt:

1. emailadres
2. telefoonnummer

De winnende huurder stemt ermee in mee te werken aan een eventuele publiciteitscampagne van de Alliantie over de iPad actie. De loting geschiedt door een notaris. Over de uitslag van deze loting kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars van de loting worden door de Alliantie per email geïnformeerd. De iPad actie is persoonsgebonden en zal persoonlijk door een medewerker van de alliantie overhandigd worden aan de winnaar van de loting. De iPad is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de iPad of de aan de iPad verbonden voorwaarden, zal de iPad niet worden uitgekeerd. Garantie– en serviceafhandeling van de iPad wordt geheel verzorgd door Apple. De algemene voorwaarden van Apple zijn hierop van toepassing. Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van de Alliantie. De Alliantie is niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) de iPad actie. Druk, spel-, zet- of vergelijkbare fouten kunnen de Alliantie niet worden tegengeworpen en kunnen op geen enkele wijze een verplichting voor de Alliantie in het leven roepen.
Deelname aan de iPad actie houdt acceptatie van de voorwaarden in. Geen enkele betwisting van deze voorwaarden zal in overweging genomen worden. Bij twijfel of betwisting beslist te allen tijde de directie van de Alliantie.