2016

Huurdersvereniging Almere zoekt bestuursleden

HuurdersBelangenVereniging de Alliantie Almere is op zoek naar drie nieuwe bestuursleden voor 4 tot 8 uur per week om het bestaande team van vier leden te versterken. De huurdersvereniging zet zich in voor de belangen van alle huurders van woningcorporatie de Alliantie in Almere. Zij staat voor goed onderhouden en voldoende betaalbare woningen, snelle afhandeling van klachten, leefbare en veilige wijken.

Bent u huurder van de Alliantie en wilt u meepraten over en invloed uitoefenen op het beleid van de corporatie en de gemeente? Vindt u het belangrijk dat huurders prettig wonen en wilt u zich hiervoor inzetten? Lijkt het u leuk om huurders te helpen om hun weg te vinden in de wirwar van rechten en plichten? En bent u geïnteresseerd in wonen en vindt u het leuk om de ontwikkelingen (zoals wetgeving) op dit gebied te volgen? Dan is de huurdersvereniging op zoek naar u!

Ervaring
Het is handig als u eerder een bestuursfunctie heeft gehad, maar dat is geen vereiste. U krijgt de tijd om dit te leren en heeft de mogelijkheid om cursussen te volgen. Als u de basis onder de knie heeft, dan wordt samen met u gekeken naar uw interesse en waar uw kracht ligt. Zo probeert de huurdersvereniging ervoor te zorgen dat elk bestuurslid werk doet waar hij/zij goed in is en ook leuk vindt.

Het aanbod
U komt te werken in een enthousiast en gemotiveerd team van vrijwilligers. De huurdersvereniging werkt vanuit een fijn kantoor in Almere Haven dat van alle gemakken is voorzien. U kunt hier uw werk doen en hoeft dus bijvoorbeeld geen computer thuis te hebben. U ontvangt voor het werk een vaste vrijwilligersvergoeding van € 1.500 netto per jaar.
 
Reageren
Bent u enthousiast geworden? Stuur dan een e-mail met uw motivatie naar info@huurdersbelangen-alliantie.nl. Als u nog vragen heeft, neemt u dan gerust contact op met Hans Koelman (beleidsadviseur) via telefoonnummer 06-53851548. Meer informatie over de belangenvereniging vindt u op haar website.