2016

Heb jij Talent in Huis? Solliciteer naar Traineeprogramma Woningcorporaties

Heb jij een sociaal hart? Wil je je graag ontwikkelen tot een jonge leider voor waardegedreven, ondernemende, publieke organisaties? Denk dan eens aan woningcorporaties, waar je bijvoorbeeld kunt werken aan wijken, vastgoed, leefbaarheid, participatie en andere uitdagende thema’s.
Start je carrière met traineeship Talent in Huis!

Verschillende corporaties stellen een traineeplaats beschikbaar. Stuk voor stuk aantrekkelijke werkgevers, op zoek naar jouw talent. In anderhalf jaar doe je uiteenlopende werkervaring op en volg je een uitgebreid trainingsprogramma, op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. Je krijgt in meer dan 50 dagdelen training de gereedschappen aangereikt om je in sneltreinvaart te ontwikkelen tot waar jouw toekomst ligt. Denk aan een rol als strateeg, adviseur of beleidsmedewerker. Daarbij liggen er ook kansen om internationaal aan de slag te gaan, met onze Britse partner.

Heb jij een afgeronde HBO of WO-opleiding in bijvoorbeeld bestuurskunde, sociale geografie, planologie, bedrijfs- en organisatiekunde, sociologie, politicologie, economie of rechten? Gaat je hart sneller kloppen van vraagstukken op het gebied van wonen en (samen)leven? Heb je bovendien maximaal twee jaar werkervaring? Solliciteer dan vóór 28 februari 2016 naar een plaats in Talent in Huis!

Het programma start op 2 mei 2016. Kijk voor meer informatie en om te solliciteren op www.talentinhuis.nl.