2016

De Alliantie en Portaal samen onder één dak

Woningcorporaties de Alliantie en Portaal voegen hun regiokantoren in Amersfoort samen. Vanaf 28 november zijn ze gehuisvest aan de Heiligenbergerweg 60 in Amersfoort. De organisaties blijven wel zelfstandig en onafhankelijk van elkaar werken.

Minder personeel
De Alliantie en Portaal hebben de afgelopen jaren flink bezuinigd. Daardoor is het aantal personeelsleden flink afgenomen. Beide hadden een kantoor dat te groot was geworden. De oplossing die werd gevonden, is om samen in een pand te gaan.

Duurzaam en flexibel kantoor
De keuze viel op het pand van de Alliantie aan de Heiligenbergerweg 60 in Amersfoort. Dat is de afgelopen maanden ingrijpend verbouwd. Het is een duurzaam en flexibel kantoor geworden en ingericht volgens de principes van het nieuwe werken. Zo gaan we effectiever om met werkplekken, wat onder meer bespaart op kosten. Ook is samenwerken in één gebouw praktisch en kunnen we van elkaar leren en elkaar inspireren. Tijdens de verbouwing trokken de medewerkers van de Alliantie tijdelijk in bij hun collega’s van Portaal aan de Hooglandseweg-Noord 151. Dat pand komt nu dus leeg en krijgt een woonbestemming.

Contactgegevens
Per 28 november is ons adres:
Heiligenbergerweg 60, 3816 AL AMERSFOORT.
Postbus- en telefoonnummer is ongewijzigd.
U bent van harte welkom op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Digitale dienstverlening
In het nieuwe onderkomen kunnen huurders terecht met vragen. Daarnaast bieden beiden corporaties via hun websites huurders de mogelijkheid om veel zaken digitaal te doen, zoals een reparatieverzoek of de huur opzeggen.

Servicepunt in Soest
In Amersfoort, Soest, Eemnes, Nijkerk en Leusden bezit de Alliantie bijna 15.000  woningen. Portaal verhuurt ruim 8.700 woningen in Amersfoort en Soest. Het servicepunt van Portaal in het gemeentehuis van Soest blijft bestaan.