2015

Opening de Kroon - Vathorst

Donderdag 26 maart opende Loco Burgemeester Hans Buijtelaar officieel de evenementenlocatie De Kroon voor het publiek. Een hospitality concept ontwikkelaar presenteerde tijdens de opening de toekomstplannen voor De Kroon. Een plek waar mensen de hele dag kunnen en willen verblijven! De multifunctionele Kroon is gelegen in de wijk Vathorst in Amersfoort. Mensen kunnen gewoon binnen lopen voor een kop koffie of om te werken.

Centrum voor bedrijvig Vathorst en omstreken
Koos Koolstra, directeur de Alliantie, ‘Als maatschappelijk verhuurder zijn wij erg blij dat deze bijzondere plek in Vathorst weer een goede bestemming heeft gekregen, wij hopen dat het een bruisende plek in de wijk wordt voor en door bewoners’.

Vrijwilligers nodig
De Kroon is op zoek naar mensen die zich graag inzetten in hun wijk en/of woonplaats. Je kunt je aanmelden via de website www.dekroonamersfoort.nl of per mail jacqueline@dekroonamersfoort.nl.

Activiteiten
1 april - Wedstrijd Nederlands elftal live op groot scherm in de theaterzaal.
2,3,4 en 5 april - Paasdiensten Veenkerk.
11 april voorstelling St. Maarten Toneel.
16 april Bijeenkomst Evon; presenteren 2.0 met Tineke Verburg en Jaap Brand.
18 april de Kroon Club Classic dansfeest met DJ Norbert De Bot.
27 april koningsdag, ’s middags terras open.
Informatie: jacqueline@dekroonamersfoort.nl.

De Kroon Amersfoort
De Kroon verhuurt ruimtes voor onder andere feesten, theateractiviteiten, bedrijfspresentaties, seminars, vergaderruimte, borrels en bruiloften. Met ondersteunende diensten als catering en (theater) techniek. Verder zullen er evenementen worden georganiseerd voor een door de wijk.
Wezeperberg 1, 3825 DJ Amersfoort, 033 – 2600004.