2015

Grote opkomst tijdens kijkdag Liendertseweg Lienlaer

De bouw van de nieuwbouwwoningen Lienlaer aan de Liendertseweg in Amersfoort gaat voorspoedig. De daken liggen er al op en een groot gedeelte van de muren zijn al gemetseld. De oplevering van de woningen komt steeds dichterbij. Daarom stelde woningcorporatie de Alliantie afgelopen donderdag 5 maart een aantal woningen open voor de toekomstige bewoners. Op deze manier krijgen zij alvast een indruk van hoe hun nieuwe woning eruit komt te zien. Niet iedereen kon zijn eigen woning bezichtigen maar van elk type woning was er minstens één te bekijken. Medewerkers van de Alliantie waren ter plaatse aanwezig om vragen te beantwoorden en om de nieuwe bewoners rond te leiden. De nieuwe bewoners hopen dat de bouw voorspoedig blijft verlopen en zij in juni de sleutel kunnen ontvangen van hun nieuwe woning. Meer informatie: www.de-alliantie.nl/Lienlaer.

Kijkdag_Liendertseweg.jpg

Verhuur
In totaal worden er 48 nieuwbouw woningen aan de Liendertseweg gerealiseerd. Waarvan 42 sociale huurwoningen en 6 vrije sector woon-werkwoningen. Er zijn op dit moment nog enkele woon-werkwoningen beschikbaar. De woon-werkwoningen worden verhuurd via Woonvast Makelaars www.woonvast.nl.

Samenwerken aan betere buurten
De wijk Liendert is een Amersfoort Vernieuwt wijk. Met Amersfoort Vernieuwt werken de gemeente Amersfoort, de Alliantie en Portaal aan betere buurten met goede woningen.