2015

Eerste Amersfoortse huurhuis via Woningnet

Afgelopen dinsdag feliciteerde Koos Koolstra, directeur de Alliantie Amersfoort, de heer Goossensen met zijn nieuwe huurwoning aan de Luttenberg 19 in Amersfoort. Als eerste bewoner in Amersfoort kreeg hij eind december de sleutel van een woning die woningcorporatie de Alliantie heeft aangeboden via de regionale website www.woningneteemvallei.nl.

Gebruiksvriendelijke website
De heer Goossensen woonde hiervoor in Hooglanderveen en was op zoek naar een huurwoning in dezelfde omgeving. Via de website van Woningnet Regio Eemvallei heeft hij gereageerd op de woning. De heer Goossensen geeft aan dat hij tevreden is met het gebruik van de website. Dit in tegenstelling tot de vorige website (Woonkompas). Die website vond hij ingewikkelder in het gebruik.

Woningnet Regio Eemvallei
Sinds eind november staan de Amersfoortse (sociale) huurwoningen op de regionale website www.woningneteemvallei.nl. Hier vindt u ook alle beschikbare huurwoningen in de gemeenten Bunschoten, Nijkerk, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg. Wie een woning zoekt in één van de zeven gemeenten, hoeft zich nog maar één keer in te schrijven. Het aanbod wordt dagelijks bijgewerkt. Zoeken, reageren en toewijzen gaat in principe digitaal.