2015

De Alliantie gaat uw mening vragen, want die telt!

De Alliantie biedt u graag een goede dienstverlening. We willen dan ook graag weten of hierover tevreden bent. Daarom doen wij mee aan een landelijk onderzoek naar de tevredenheid van huurders. Uw mening is hierbij belangrijk!

Uw mening telt!
Heeft u recent een reparatieverzoek ingediend of bent u pas verhuisd naar of uit een woning van de Alliantie? Dan kunt u binnenkort per e-mail een vragenlijst ontvangen of u kunt gebeld worden om een paar korte vragen te beantwoorden. Wij hopen dat u meewerkt aan dit onderzoek. Hoe meer huurders de vragen beantwoorden, hoe betrouwbaarder de resultaten van het onderzoek zijn. Er wordt een steekproef gehouden, dus niet iedereen ontvangt een uitnodiging, maar een gedeelte van onze huurders.

Organisatie
De organisatie wordt verzorgd door USP Marketing Consultancy, via deze organisatie kunt u een mail of een telefoontje verwachten.

Vragen?
Heeft u vragen over dit onderzoek? Neemt u dan contact op met de Alliantie, telefoonnummer 088 00 232 00 en u krijgt dan een medewerker van ons Klant Contact Center aan de lijn, die u verder kan helpen.