Over de Alliantie

Nieuws

 • 16-04-2018

  Matige huuraanpassing voor huurders met een laag- of middeninkomen

  Huurders van een sociale huurwoning van de Alliantie krijgen op 1 juli aanstaande een huuraanpassing die afhankelijk is van hun inkomen en van de huur van hun woning. Mensen met een laag- en middeninkomen worden ontzien.

  Lees meer
 • 11-04-2018

  Hart van Vathorst beste zorgvastgoedproject van de laatste j

  Gisteren, 10 april 2018, is op het Vastgoedjournaal-congres 'Praktijkervaringen Zorgvastgoed' Hart van Vathorst gekozen tot beste zorgvastgoedproject van de laatste jaren. Hart van Vathorst is gekozen uit 50 genomineerde projecten en er is ruim 10.000 keer online gestemd op het project. Initiatiefnemer van het eerste uur Patrick van Beek (Carebeek) nam samen met Zenzo-directeur Michiel Wijnen de prijs in ontvangst.

  Lees meer
 • 10-04-2018

  Gemeente, corporaties en huurders tekenen prestatieafspraken sociale huur voor Blaricum

  Trots is Joan van der Burgt (de Alliantie) op de totstandkoming van de prestatieafspraken. “We hebben samen met de huurdersvertegenwoordigers, gemeente en woningcorporatie Het Gooi en Omstreken de koers bepaald. Onze gezamenlijke inspanningen hebben geleid tot een hele mooie basis voor de woonambities waaraan we de komende jaren met zijn allen gaan werken. Grote winst vind ik dat we met elkaar hebben afgesproken dat de sociale huurvoorraad waar mogelijk wordt uitgebreid, waarbij het van belang is dat het aanbod past bij de toekomstige vraag.”

  Lees meer
 • 27-03-2018

  Landelijke stakingsacties corporatiemedewerkers

  Op 27 maart is er een landelijke stakingsdag voor medewerkers van woningcorporaties.

  Lees meer
 • 25-03-2018

  Hart van Vathorst genomineerd als beste zorgvastgoedproject 2018

  STEM!! Ons zorgproject Hart van Vathorst is genomineerd voor beste zorgvastgoedproject 2018. Hier zijn we supertrots op!

  Lees meer
 • 20-03-2018

  Aan de slag voor huisvesting en zorg

  Ruim 20 organisaties in Amersfoort, waaronder de Alliantie, hebben een gezamenlijk statement opgesteld waarin zij uitspreken samen te werken aan oplossingen voor huisvesting en zorg voor kwetsbare doelgroepen in Amersfoort. Op vrijdag 16 maart 2018 hebben zij dit statement bekrachtigd, niet door ‘ouderwets’ handtekeningen te zetten, maar door de boodschap ‘AAN DE SLAG’ uit te beelden.

  Lees meer
 • 20-03-2018

  Twee nieuwe commissarissen benoemd in de Raad van commissarissen van de Alliantie

  De Raad van Commissarissen van de Alliantie heeft twee nieuwe commissarissen benoemd: de heer Ton de Jong met ingang van 1 maart 2018 voor de portefeuille financiën en control; de heer Paul Rutte met ingang van 16 maart 2018 voor de portefeuille vastgoedontwikkeling en beheer.

  Lees meer
 • 16-03-2018

  Dorpsplein Achterveld heet nu C.M. de Vorplein

  Met een druk op de knop onthulden de kleinkinderen van familie De Vor afgelopen donderdag het C.M. de Vorplein, vernoemd naar hun overgrootvader. Vlak daarvoor opende wethouder Jan Overweg, door samen met Monique Brewster (Woningstichting Leusden) en Jan van Barneveld (De Alliantie) een lint door te knippen, het nieuwe dorpsplein in Achterveld.

  Lees meer