Over de Alliantie

Nieuws

 • 18-09-2017

  Passende huur voor Amsterdammers

  Woont u in Amsterdam, heeft u een laag inkomen en een hoge huur? Dan kunt u misschien minder huur betalen in 2018.

  Lees meer
 • 13-09-2017

  Jacob Geelbuurt Amsterdam stuk duurzamer door wijkvernieuwing

  De Alliantie heeft onlangs de renovatie van 228 sociale huurwoningen tussen de Johan Huizingalaan en Justus Halbertsmastraat in Amsterdam Nieuw-West afgerond. De huizen hebben nu energielabel A in plaats van E of F. Ook op andere plekken in de buurt krijgen bestaande en nieuwe woningen het groene energielabel.

  Lees meer
 • 06-09-2017

  Samen werken aan een thuis voor jongeren in Amsterdam

  Op woensdagochtend 6 september hebben vijf maatschappelijke partners een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de Van Lohuizenlaan in stadsdeel Oost.

  Lees meer
 • 29-08-2017

  De Alliantie zoekt twee leden Raad van Commissarissen

  De Raad van Commissarissen van de Alliantie is op zoek naar twee leden Raad van Commissarissen. Eén lid met de portefeuille vastgoedontwikkeling en beheer en één lid met de portefeuille financiën en control.

  Lees meer
 • 22-08-2017

  Asbestsanering Kruiskamp verloopt soepel

  Warm welkom vanuit de bewoners voor de saneerders

  Vanaf begin dit jaar zijn, in opdracht van de Alliantie, de bedrijven Dolmans Milieutechniek en SGS Search druk bezig met de asbestverwijdering op de zolders van diverse woningen in de wijk Kruiskamp in Amersfoort.

  Lees meer
 • 22-08-2017

  Bewoners Schuilenburg genieten van springkussen en ijsjes

  De nieuwe stadswijk Hogekwartier is al enige tijd aan het veranderen en ook in Schuilenburg gebeurt er veel. Er zijn woningen opgeknapt, er wordt gesloopt en er worden nieuwe woningen gebouwd.

  Lees meer
 • 08-08-2017

  Bewoners erg tevreden met de opknapbeurt flats Curacaolaan

  De rust is wedergekeerd in de Curacaolaan in Amersfoort. Na acht maanden intensieve verbeterwerkzaamheden aan de 60 appartementen zijn de bouwers van Rutges Vernieuwt vertrokken. En de bewoners zijn blij met het eindresultaat. Zo blij dat ze de werkzaamheden met een hoge negen beloonden in de (anonieme) tevredenheidsenquête. Met name de keuzemogelijkheden, de communicatie en de goede kwaliteit van het uitgevoerde werk scoorde hoog in de enquête.

  Lees meer
 • 27-07-2017

  Nieuw voor Oud … Dasselaarstraat Hilversum

  Afgelopen week is een start gemaakt met de sloop van de eerste 54 van 138 portiekwoningen gelegen aan de Dasselaar- Verschurestraat e.o. in Hilversum Noord. Vanaf de bouw in 1956 zijn deze woningen meer dan 60 jaar bewoond geweest. Na de voltooiing van deze sloop zal gestart worden met de 1e fase nieuwbouw van 72 van 166 sociale (meergezins-) huurwoningen op deze locatie.

  Lees meer