Over de Alliantie

Nieuws

 • 21-06-2018

  Transformatie kantoorpand Lichtpenweg Amersfoort van start

  Op woensdag 20 juni vond de markering van het startmoment plaats van het transformatieproject De Lichtpenweg 6 in Amersfoort. De gemeente Amersfoort, woningcorporatie de Alliantie en projectontwikkelaar BPD hebben de intentie uitgesproken om de locatie Lichtenpenweg 6 te herontwikkelen.

  Lees meer
 • 19-06-2018

  Herinnering: per 1 juli wijzigt uw huur

  Let op: per 1 juli geldt de nieuwe huurprijs voor uw woning. Zorgt u ervoor dat u het juiste bedrag overmaakt?

  Lees meer
 • 18-06-2018

  Eerste bewoners Goedhuur woningen gaan leven tussen tuin en duin

  De eerste bewoners van nieuwbouwproject Zandpoort in Almere Poort zijn vrijdag 15 juni 2018 verwelkomd door wethouder Jerzy Soetekouw.

  Lees meer
 • 14-06-2018

  Alliantie wil samen met bewoners Vogelbuurt toekomstplan ontwikkelen

  De drie door de Alliantie georganiseerde informatiebijeenkomsten voor de Vogelbuurt in Liendert zijn goed bezocht door de bewoners. De Alliantie gaf een toelichting over de toekomstplannen van deze woningen, de planning en antwoord op de vragen die er leven bij de bewoners.

  Lees meer
 • 13-06-2018

  Manifest Passend Wonen overhandigd aan Minister Ollongren

  Een groep van 23 corporaties (de Alliantie behoort samen met Portaal, Ymere, Vidomes, Stadgenoot en Tiwos tot de initiatiefnemers) dringt aan op maatregelen om meer mensen een passende woning te kunnen bieden en de huur voor iedereen betaalbaar te houden.

  Lees meer
 • 06-06-2018

  Woningcorporaties Gooi en Vechtstreek vragen aandacht voor duurzaamheid en bouwlocaties

  Woningcorporaties Gooi en Vechtstreek vragen aandacht voor twee belangrijke maatschappelijke opgaven. Voor bouwlocaties om sociale huurwoningen te bouwen en voor samenwerking op het gebied van verduurzaming. "Samen zijn we verantwoordelijk voor een gevarieerd aanbod van duurzame sociale huurwoningen. Deze opgaven kunnen wij alleen samen met de gemeenten succesvol ten uitvoer brengen.",

  Lees meer
 • 03-06-2018

  Toekomstplannen Kruiskamp aan bewoners toegelicht

  Afgelopen week bezochten ruim 100 bewoners de drie informatiebijeenkomsten die de Alliantie organiseerde voor de bewoners van de Magelhaenstraat, Vasco da Gamastraat en de Leif Eriksonstraat. De Alliantie gaf een toelichting over de toekomstplannen van deze woningen, de planning en gaf antwoord op de vragen die er leven bij de bewoners.

  Lees meer
 • 30-05-2018

  Start bouw van 39 zelfstandige zorgwoningen op voormalig terrein Regenboogschool

  Start bouw van 39 zelfstandige zorgwoningen op voormalig terrein Regenboogschool. De Alliantie voegt sociale huurwoningen toe aan de woningvoorraad in Huizen.

  Met groot enthousiasme hebben de toekomstige bewoners het bouwbord onthuld. Wethouder Verbeek en wethouder Bakker, Joan van der Burgt, directeur de Alliantie en Ellen Middelhoven, locatiemanager Philadelphia, gaven woensdag 30 mei het startsein voor de bouw van de zorgwoningen.

  Lees meer