Over de Alliantie

Nieuws

 • 21-03-2017

  Mijn Wooncoach succesvol

  In het afgelopen jaar hebben de wooncoaches van Omnia Wonen, Portaal en de Alliantie 25 ouderen geholpen bij het vinden van een woning passend bij hun levensfase en woonwensen. Vanwege dit succes zetten de drie corporaties deze dienst voort.

  Lees meer
 • 20-03-2017

  Angeline Kierkels benoemd tot commissaris bij de Alliantie

  De Raad van Commissarissen heeft met ingang van 1 april 2017 – op voordracht van HuurdersBelangenVereniging de Alliantie - mevrouw drs. Angeline Kierkels benoemd tot lid van de Raad van commissarissen.

  Lees meer
 • 08-03-2017

  Opening nieuwe pand HBvA

  Onder toeziend oog van de genodigden onthulde Koos Koolstra aan de voorzijde van het gebouw het logo. Daarna overhandigde HBvA-voorzitter Adrie van Oorschot hem de sleutel en konden ze samen als eerste naar binnen om het nieuwe gebouw te bewonderen. De nieuwe locatie ligt in de stadswijk Hogekwartier en is goed bereikbaar voor bezoekers.

  Lees meer
 • 28-02-2017

  Wethouder Ivens trots op woonproject Wonen op de Hoek

  Afgelopen zaterdag bezocht wethouder Laurens Ivens de introductiedag voor nieuwe bewoners van Wonen op de Hoek in de Staalmanpleinbuurt. Hij is trots op de transformatie van het kantoorpand en blij voor de jongeren dat zij kunnen beginnen aan de volgende fase in hun leven.

  Lees meer
 • 23-02-2017

  Zelf bladeren door het prachtige fotoboek Hogekwartier

  Graag delen we de link van het prachtige fotoboek Hogekwartier veld 1 van Fred Oosterhuis zodat je zelf kunt bladeren en genieten van de mooie beelden!

  Lees meer
 • 20-02-2017

  Alles is lekker nieuw, we konden het appartement helemaal zelf inrichten

  De Alliantie levert 95 sociale huurappartementen op in Hilversum.

  Lees meer
 • 17-02-2017

  Zorg om wonen

  De Alliantie heeft afgelopen donderdag samen met Kennisnetwerk Amsterdam ‘Stadsgesprek Zorg om Wonen georganiseerd’. Door veranderingen in het zorgstelsel blijven bewoners die zorg en begeleiding nodig hebben vaak langer thuis wonen dan voorheen.

  Lees meer
 • 15-02-2017

  Eddo Rats benoemd tot directeur bij de Alliantie

  Eddo Rats start op 20 maart aanstaande als directeur bij woningcorporatie de Alliantie. Hij wordt verantwoordelijk voor de regio Amsterdam/Almere en voor de VvE diensten.

  Lees meer