Over de Alliantie

Nieuws

 • 15-10-2018

  Anne Oosterbaan nieuwe directeur regio Gooi en Vechtstreek

  Anne Oosterbaan wordt de nieuwe directeur van de Alliantie regio Gooi en Vechtstreek. Anne volgt Joan van der Burgt op, die per 1 januari aanstaande directeur in de regio Amersfoort wordt.

  Lees meer
 • 15-10-2018

  Wouter Reimerink nieuwe directeur VvE-diensten

  Wouter Reimerink wordt de nieuwe directeur van de Alliantie VvE-diensten. Hij volgt Maartje Brans op, die de overstap maakte naar het bedrijfsonderdeel Vastgoedonderhoud van de Alliantie.

  Lees meer
 • 11-10-2018

  Bouw Rondine & Cadenza officieel gestart

  Donderdag 11 oktober gaven wethouder Menno Tigelaar (gemeente Amersfoort), directeur projectontwikkeling Jan van Barneveld (de Alliantie), directeur Gert van Uffelen (Lithos bouw & ontwikkeling) en toekomstige bewoners, het feestelijke startsein voor een voorspoedige bouw van de nieuwe woontorens De Rondine en Cadenza in Hogekwartier, Amersfoort. Zij deden dat door samen reuzeballonnen vol confetti door te prikken. Ook de toekomstige bewoners waren in grote getale aanwezig, om dit speciale moment met elkaar te vieren en hun nieuwe buren te ontmoeten.

  Lees meer
 • 03-10-2018

  Duurzame sociale woningbouw voor huurders in Zuidpolder - Eemnes

  Met de bouw van 31 sociale huurwoningen in Zuidpolder-Eemnes, komt er een mooie plek bij waar huurders van de Alliantie energiezuinig kunnen wonen. Gemeente Eemnes, de Alliantie, Van Wijnen en andere betrokken partijen vierden 2 oktober de start bouw van deze betaalbare woningen, waarvoor wethouder Jan van Katwijk het startschot gaf.

  Lees meer
 • 12-09-2018

  Leerlingen en zij-instromers gaan meebouwen bij projecten woningcorporaties

  Gemeenten, woningcorporaties en vakopleidingen in de regio Utrecht slaan de handen ineen om te zorgen voor voldoende personeel in de bouw.

  Lees meer
 • 11-09-2018

  Joan van der Burgt nieuwe directeur regio Amersfoort

  Joan van der Burgt wordt de nieuwe directeur van de Alliantie regio Amersfoort. Joan volgt Koos Koolstra op, die per 1 januari aanstaande met pensioen gaat.

  Lees meer
 • 10-09-2018

  Wooncoach: ‘Woonwensen veranderen als de jaren verstrijken’

  De wooncoaches van de Alliantie, Omnia Wonen en Portaal helpen ouderen succesvol bij het vinden van een woning passend bij hun levensfase en woonwensen.

  Lees meer
 • 30-08-2018

  Eerste bouwkringloop-container in Amersfoort geopend

  Woensdag 29 augustus heeft Fatma Koşer Kaya, wethouder van onderwijs, economie, milieu en cultuur, de eerste bouwkringloop-container van Nederland geopend in de nieuwe stadswijk Hogekwartier in Amersfoort. Hierin worden overblijvende bouwmaterialen verzameld, die anders weggegooid worden. De bouwkringloopwinkel KLUS haalt deze op en verkoopt ze aan doe-het-zelvers. De container staat op de bouwplaats aan de Hogeweg, waar bouwbedrijf Van Wijnen 133 appartementen bouwt in opdracht van de Alliantie. Het initiatief is een samenwerking van een groep bedrijven.

  Lees meer