Over de Alliantie

Nieuws

 • 17-11-2017

  De Alliantie biedt meer woningen aan voor middeninkomens

  De Alliantie gaat een flink deel van haar huurwoningen in de vrije sector aanbieden aan woningzoekenden met een middeninkomen (max. € 55.000/jaar). Ook huurders die een sociale huurwoning achterlaten komen in aanmerking voor deze woningen in het middensegment.

  Lees meer
 • 16-11-2017

  FIERhonderd nieuwbouwwoningen op Zeeburgereiland

  Met de oplevering van de zestig sociale huurwoningen van woongebouw FIER is het de Alliantie gelukt om in slechts drie jaar bouwtijd vierhonderd betaalbare nieuwbouwwoningen op Zeeburgereiland in Amsterdam te bouwen.

  Lees meer
 • 10-11-2017

  Zeverijnstraat Hilversum

  Na een lange periode van voorbereidingen is Nijhuis Bouw Apeldoorn in opdracht van de Alliantie gestart met de verduurzaming en verbeter werkzaamheden aan de 2 flats aan de Zeverijnstraat in Hilversum. De bouwplaats is ingericht, de bouwlift opgebouwd en de werkzaamheden aan het dak en gevel van de 8 hoog flat zijn zichtbaar. Reden voor de Alliantie en Nijhuis Bouw om samen met de bewoners stil te staan bij dit moment, dat als eindresultaat een comfortabele woning met een lager energieverbruik en daardoor lagere maandlasten heeft (eind 2018).

  Lees meer
 • 03-11-2017

  De zonne-belofte van de Alliantie

  De Alliantie ondertekende donderdag 2 november de zonne-belofte van de Huurdakrevolutie. Daarmee belooft de corporatie dat eind 2020 minimaal 10% van haar woningen zonnepanelen heeft, wat overeenkomt met 5.500 huurwoningen.

  Lees meer
 • 19-10-2017

  Bewoners De Admiraal/Rotonde 14 in Vathorst ontvangen huissleutel

  De oplevering van de 21 sociale huurwoningen van het project De Admiraal/Rotonde 14 in Vathorst (Amersfoort) is in volle gang. Mevrouw Los en de heer Schreuder namen hun huissleutel in ontvangst uit handen van Alliantie medewerker Cathrin Janssen.

  Lees meer
 • 13-10-2017

  Opening Oranje Huis Almere Poort druk bezocht

  Op donderdag 12 oktober 2017 is het Oranje Huis in Almere Poort officieel geopend. Het Oranje Huis is een blijf-van-m’n-lijf-huis nieuwe stijl.

  Lees meer
 • 10-10-2017

  De Alliantie: tempo houden bij verduurzaming

  10 oktober is de Dag van de Duurzaamheid. Voor de Alliantie een goed moment om stil te staan bij de vraag: waar staan we nu en halen we onze doelstellingen?

  Lees meer
 • 03-10-2017

  Wooncoach de Alliantie een succes in Huizen

  De inzet van de wooncoaches in Huizen is succesvol. De wooncoaches hebben inmiddels met ruim 30 huishoudens, diverse gesprekken gevoerd. En 2 huurders zijn naar tevredenheid verhuisd naar een toekomstbestendige woning.

  Lees meer