De Alliantie hoogst scorende woningcorporatie als Goed werkgever in categorie Vastgoed

Nieuws | 20-06-2023 | Leestijd 2 min.

 

De Alliantie best scorende woningcorporatie in MT500 in 'vastgoed'

In het jaarlijkse onderzoek van MT/Sprout komt de Alliantie in de categorie Vastgoed als beste woningcorporatie uit de bus, in de rubriek Goede werkgever. De resultaten zijn samengebracht in de MT500, een uitgave van het vakblad ManagementTeam. Hierin een overzicht van de 500 grote bedrijven met de beste reputatie. In andere categorieën (Productleiderschap, Excellente uitvoering, Klantgerichtheid) scoren wij een mooie top 5-positie. 

 

Trots

In de rubriek Goed werkgever werd 3W Real Estate (een vastgoedontwikkelaar) eerste. De Alliantie komt daar direct achteraan, als beste woningcorporatie. Wij zijn natuurlijk trots op deze notering. Uit een intern onderzoek bleek al dat onze medewerkers zeer tevreden zijn over hun werkgever (een dikke acht). Nu zien we dat ook de buitenwereld dit herkent. Aan het onderzoek waarop de MT500 gebaseerd is, namen ruim 4.400 managers en bestuurders deel. 

 

MT500

In de uitgave van MT500 vertellen 4 collega's over hun werk bij de Alliantie. Bestuurder Roelien Ritsema van Eck vat het mooi samen: "Medewerkers kiezen voor de Alliantie, omdat we hier een open en eerlijke werksfeer hebben met veel saamhorigheid, kans om te groeien en maatschappelijke bevlogenheid. De woningnood is groot in Nederland. En wij doen er alles aan om zo veel mogelijk woningen gebouwd te krijgen, zodat zo veel mogelijk mensen een eigen huis krijgen. We realiseren jaarlijks meer dan 1000 nieuwe woningen en zijn daarmee een van de grootste bouwers in de sector."