Mening huurder waardevol

11-07-2023 | Leestijd 2 minuten

Mening huurder levert waardevolle informatie op

Wat vinden onze huurders van hun woning of van de buurt waarin ze wonen? Dat willen we graag weten. Daarom werken we met klantpanels en sturen we onze huurders eens in de 2 jaar een enquête. De betrokkenheid is groot: ruim 30% van onze huurders vulde de laatste enquête in.

Huurder verdient een maand gratis huur

Wij waarderen het dat huurders de tijd en moeite nemen om onze enquêtes in te vullen. Bij het laatste 2-jaarlijkse huurdersonderzoek lieten we die waardering blijken door een van de deelnemers op een speciale manier te bedanken. Deze huurder betaalt 1 maand geen huur. De gelukkige huurder is Amir uit Amsterdam.

Eerste resultaten tevredenheidsonderzoek

De eerste resultaten van de laatste enquête zijn inmiddels bekend. Een kleine greep uit de resultaten: huurders geven hun woning gemiddeld een 7.0 en hun buurt waarderen ze met een 7.3. Onze inzet in de buurt scoort met een 6.0 een stuk lager. De mening van huurders levert ons veel waardevolle informatie op. Informatie waarmee we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren. Daarnaast geeft het inzicht naar welk type woningen de vraag het grootste is en wat huurders van verduurzamen vinden. Dit helpt ons om nu en in de toekomst meer mensen een passend thuis te bieden.