Geen status
Nieuwbouw
Voorrang huurders
Laatst bijgewerkt 13-4-2024

Velo in Sloterdijk

Een (nieuw) thuis voor 390 huishoudens 

In Velo komen in totaal 390 woningen, waarvan 270 sociaal en 120 in het middensegment.

Project

Velo ligt in Sloterdijk Centrum, tussen de Changiweg en de Teleportboulevard in. Het ligt naast het spoor en sluit aan de oostkant aan op het KPN gebouw. In Velo komen in totaal 390 woningen, waarvan 270 sociaal en 120 in het middensegment. Velot bestaat uit vier gebouwen die met een groene binnentuin met elkaar verbonden zijn. Elk gebouw heeft zijn eigen entree en in het gebouw op de noord-oosthoek vormt de entree de gemeenschappelijke huiskamer van alle woningen. Hier kunnen alle bewoners terecht voor een praatje met elkaar. 

De gemeente maakt onderin het gebouw en in de kelder een openbare fietsenstalling. Daar kunnen bezoekers en OV-reizigers hun fiets stallen. Bewoners van Velo parkeren hun fiets in aparte - gemeenschappelijke - fietsenstallingen in de kelder.

Woningen

Er komen verschillende woningen, zowel wat aantal kamers als wat huurprijs betreft. Bij de start van de verhuur - naar verwachting in 2027 - kunnen we daar meer over zeggen.

Doelgroep

De woningen zijn bestemd voor woningzoekenden in de sociale huur en de midden segment huur.

Voorrang op woning

Mensen die een sociale huurwoning achterlaten, hebben voorrang op op een midden segment woning.

Planning

Begin 2025 start de bouw van dit imposante complex. De bouw duurt ongeveer 3 jaar, dat betekent dat de verhuur van de woningen start in 2027. De sociale huurwoningen verhuren we via WoningNet en de middensegment huurwoningen bieden we aan via de-alliantie.nl/ik-zoek.

Impressies en foto's

La Schlucht
La Schlucht
La Schlucht
La Schlucht
La Schlucht
La Schlucht
Interesse en contact

Interesse en contact

De sociale huurwoningen verhuren we straks via DAK (voorheen WoningNet) en de middensegment huurwoningen bieden we aan via de-alliantie.nl/ik-zoek.