Door corona werken we anders. Onze balies zijn gesloten. Je kan een reparatie zelf online aanvragen. De wachttijden zijn langer, we vragen daarvoor je begrip. Regel je woonzaken gemakkelijk in Mijn Alliantie of neem contact op via chat of telefoon.
Service & Contact

Aanvraagformulier Woningruil, als je nieuwe woning van de Alliantie is

Leest u alstublieft de voorwaarden, om teleurstellingen te voorkomen.

Wil ruilen met

Gegevens van aanvrager(s)

Let op! De woonkamer telt mee voor het aantal kamers

Medehuurder/Partner

Samenstelling huishouden

Icon/Nav/Kruisje/Blue Toevoegen
Icon/Nav/Kruisje/Blue Toevoegen

Benodigde bestanden

Maximale bestandsgrootte per bestand:

Voor de beoordeling van uw aanvraag hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

Inkomensverklaring

Het originele PDF bestand geen foto's of screenshots.
De meest recente inkomensverklaring van de Belastingdienst van u, uw eventuele partner en eventueel meeverhuizende huisgenoten (geen kinderen). U kunt een papieren exemplaar aanvragen bij de Belastingdienst via telefoonnummer 0800 - 0543. Indien u het per post ontvangen document inlevert verzoeken wij u om uw BSN (dit staat onder kernmerk rechtsboven op het document) onleesbaar te maken. U kunt ook een exemplaar downloaden via de website www.belastingdienst.nl door in te loggen met uw DigiD op het onderdeel Mijn Belastingdienst. Wij accepteren alleen het originele digitale bestand. Wij accepteren geen prints, schermprints of foto’s van het digitale bestand.

Kies een bestand

Verhuurdersverklaring van ‘correct huurderschap’

Verhuurdersverklaring van ‘correct huurderschap’ van uw huidige verhuurder voorzien van diens handtekening en stempel (dit geldt uiteraard niet voor huurders van een woning van De Alliantie).

Kies een bestand

Een uittreksel met woonhistorie uit de BRP.

Een uittreksel uit de basisregistratie personen van de Gemeente, niet ouder dan 3 maanden. Hierop staat de gezinssamenstelling, de burgerlijke staat, historische adresgegevens en de datum van vestiging op het huidige adres van alle meeverhuizende personen. Als u binnen Amsterdam woont en ruilt, dan is dit document niet verplicht.

Kies een bestand

Door dit bericht te versturen, stem je ermee in dat wij je persoonsgegevens gebruiken voor (de duur van) het afhandelen van je verzoek. Voor meer informatie verwijzen we je naar het privacyreglement van de Alliantie.