Bezwaar huuraanpassing

Door dit formulier in te vullen, maak je officieel bezwaar tegen de huuraanpassing van 2022. We doen ons best om jouw aanvraag binnen 10 werkdagen in behandeling te nemen. Wij hebben uiterlijk zes weken de tijd jouw bezwaar inhoudelijk te behandelen.

Soms vragen wij je om voor de behandeling van het bezwaar bewijsstukken aan te leveren. Wij zullen je dit dan laten weten. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld een Verklaring geregistreerd inkomen 2021, basis registratie personen of documenten met betrekking tot de WMO zoals een verklaring van de huisarts. Het verschilt per reden voor het bezwaar welke stukken aangeleverd moeten worden.

Let op! Een onderhoudsgebrek aan de woning is geen geldige reden voor bezwaar maken tegen de huuraanpassing. Meld dat iets stuk is via Mijn Alliantie, chat met ons of bel ons. Verhoging van de servicekosten is ook geen geldige reden voor bezwaar maken tegen de huuraanpassing. Heb je vragen over servicekosten? Chat met ons via de tekstballon rechtsonder of bel ons.

1. Reden bezwaar
2. Je gegevens

Reden bezwaar

Velden met * zijn verplicht